В селищі Верхня Синячиха, що у Свердловській області, школяр вистрілив у однолітка з допомогою мисливської рушниці. Про це передають росСМИ.

У поліції вже порушили кримінальну справу.

"Встановлюються причини та умови, що сприяли події, з метою прийняття заходів щодо недопущення подібних фактів надалі" уточнює співрозмовник агентства.

Деталі інциденту Слідчий Комітет не розкриває. Раніше росЗМІ повідомляли, що учні п'ятого та сьомого класів посварилися. Одна з місцевих мешканок повідомила, що в той момент сторони конфлікту знаходилися в будинку одного з них, а зброя належала батькові школяра.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Один став жартувати над іншим. Той образився і став його виганяти. А коли не вийшло взяв двостволку і вистрілив". пояснює місцева мешканка.

Нагадаємо, Слабоумство і відвага: двоє школярів викрали трактор, а потім і літаків. І успішно пролетіли 24 кілометри

У п'ятницю, 23 листопада, незвичайний інцидент стався на сході американського штату Юта в місті Дженсен двоє підлітків вирішили викрасти невеликий літак, абсолютно не замислюючись про наслідки. Про це повідомляє Associated Press з посиланням на місцеві ЗМІ.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Жорстокість або дисципліна: як карають школярів в європейських країнах

Всі країни Європи вважаються розвиненими і цивілізованими. Незважаючи на це, тут практикують покарання школярів. І самі різні.

Велика Британія – одна з країн, яка прославилася саме тілесним покаранням. У 2011 році представники консервативної партії скасували заборону такого роду покарань. Вони мотивували це тим, що сучасне покоління занадто багато проводить в Інтернеті і за гаджетами. І воно зовсім розперезалося і не стежить за тим, як себе веде.

Також "Знай.ua" писав про те, що "Ой, переплутали": українські копи помилково викрали і побили хлопчика

Близько 18:00 мама попросила 16-річного Олексія забрати молодшого брата з тренування. Але до спортшколи хлопець так і не дійшов. Сусіди подзвонили батькам і розповіли, що їх сина кинули в авто чоловіка в цивільному і відвезли в невідомому напрямку, повідомляє ТСН.

Чоловіки були в цивільному і хлопець, який йшов по вулиці, подумав, що його хочуть пограбувати. Тому щосили побіг від переслідувачів, але вони його наздогнали.