Розлючена 30-річна наречена, яка мріє одружитися в заміській садибі, погрожує відмовитись від свого весілля в Україні. Коли вона побачила "сміттєвий" халат коханої та подружок нареченої, одягнених як "ельфів", пропало бажання одружуватись, пише The Dailymail.

Наречений американець із Джерсі витратив 150 фунтів стерлінгів на весільну сукню, що розпадається і одягає подружок нареченої, як "ельфів". Романтичне реаліті-шоу отримало несподіваний поворот. Наречені планували справжнє українське весілля, але дехто збунтувався.

Одруження, фото: The Dailymail

Метушлива наречена 30-річна Ганна з України, не може вбратись у дешеве плаття, яке він обирає. Весілля опинилось на межі зриву, наречена розплакалась.

"Я просто не можу його носити. Я зніму його. Я не думаю, що комусь сподобалося б таке плаття. Я не думаю, що той, хто зробив це плаття, любить його", - кричить Анна

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також дівчина в сьозах заявила, що відчуває, що він зараз наречений ненавидить її, вона вже не хоче одружуватися.

Одруження, фото: The Dailymail

Вражений коханням Енді хоче створити великий день мрії для своєї нареченої, у якої серце і душа сріють про квітесенціальне біле весілля в англійській садибі.

"Моє весілля мрії було б дуже британським. Це просто те, що змусить мене почуватись особливою у день весілля", - пояснює вона.

Енді, з іншого боку, хоче вшанувати українську спадщину своєї нареченої і розпочинає працювати над плануванням справжнього весілля - в Україні. Плюс до того, він думає, що це заробить йому кілька очок перед майбутньою тещею.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україну спіткає другий "біблійний" потоп, яким областям час будувати ковчег.

Знай.uа писав, в Україні оголосили штормове попередження, яким містам буде непереливки.