Анастасія Зінченко відмовилася від евакуації з епіцентру коронавіруса у світі – китайського міста Ухань, тому що їй не дозволили взяти з собою собаку Мішу.

"Якщо у тебе є дитина і з'являються проблеми, і вам потрібно звідкись кудись поїхати, то хіба ви залишите малюка? Залишаєшся, а я їду? Звичайно, немає. Це як сім'я", - каже Настя.

Дівчина зазначає, що боїться захворіти, але вона сидить вдома і кожен день їй телефонують і цікавляться, як вона себе почуває і чим займається. Зараз ніхто не може виходити на вулицю. Всі люди сидять вдома. Раніше ми виходили раз в три дні. Зараз це змінилося і ми кожен день вдома.

Настя з Ухані: “Без собаки не поїду”

“Якби виникли проблеми, ви би залишили дитину?” - говорить Анастасія, яка відмовилась від евакуації з Уханя без свого цуцика.

Geplaatst door BBC News Ukrainian op Dinsdag 25 februari 2020

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Анастасії особисто зателефонував президент України Володимир Зеленський, який запевнив, що її там, в Китаї, не залишать, і він хотів їй особисто подзвонити, тому що для нього це дуже важливо.

Зараз розглядають ідею вислати ще один літак.

Також вона відповіла на питання, якби їй сказали, що вона може повертатися, але собаку все ж потрібно буде залишити в Китаї.

"Я б сказала: Добрий день, рада знайомству, до побачення! І я залишуся тут, тому що я це роблю, бо хочу повернутися разом з моєю собакою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, студентка вибрала Китай і тицьнула Зеленського носом у плачевну ситуацію Уханя.

Як повідомляв Знай. ua, українці з Diamond Princess вирішили не повертатися на батьківщину, в МЗС зробили заяву.

Також Знай. ua писав, що "Шахтер" йде на ризик, і відправляє свій літак в Ухань до Насті Зінченко.