Часто супермаркети буквально ставлять українців у незручне становище, пропонуючи продукти харчування сумнівної якості. Адже іноді хочеться себе побалувати чимось дуже смачним, але за фактом ця їжа може виявитися протермінованою або зовсім не такою, як повинна бути. Цього разу неприємність спіткала покупця червоної риби. Про це повідомили у телеграм-каналі Чорний список.

Метро, скріншот з телеграм-каналу

Один із гіпермаркетів Metro в Одесі пробив дно своїм сервісом. Чоловік купив лосось, а вдома виявив всередині червону пляму дивної консистенції. На наступний день покупець спробував повернути товар, але в магазині йому відмовили. Причина: повернути треба було через 24 години, а пройшло 28.

Червона риба з Метро, фото: з телеграм-каналу Чорний список

Як видно на фото, лосось явно був хворим і за гарні гроші його "впарили" улюбленому покупцю.

Як розповів українець, ні вибачень, ні пояснень від адміністрації не було. Коротка історія про те, як за кілька сотень гривень і 28 годин втратити постійного клієнта і нанести удар по своїй репутації.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше українці знайшли у відомому супермаркеті мертвечину, прострочення та смердючих курей: великі пригоди в маленькому Varus.

Як повідомляв портал "Знай.ua", покупці придбали в АТБ звичайні продукти і ледь не поплатилися життям.

Також "Знай.ua" писав, що АТБ перетворив українців на голодних гладіаторів, а все через соціального буханця — епічні кадри.