У середу, 26 лютого, держпідприємство "Укрпошта" відновило доставку посилок з Китаю, де в останні місяці лютує коронавірус. Саме через ризик зараження раніше були припинені поставки з Китайської республіки, хоча цього ніхто й не забороняв. У прес-службі компанії повідомили, що в Україну тепер знову доставляються імпортні відправлення з Китаю.

"Національна пошта Китаю та інші логістичні партнери, здійснюють доставку в Україну, не мають ніяких заборон від ВООЗ і Всесвітнього поштового союзу на вивезення пошти з території Китаю", - зазначили у відомстві. В Укрпошті також додали, що можливо чекати посилки українцям доведеться довше, адже останнім часом відбулося суттєве скорочення авіарейсів з Китаю.

Пошта, Скрін з відео
Пошта, Скрін з відео

Варто нагадати, що посилки з Китаю ніхто поки не забороняв, просто йдуть вони значно довше, ніж це було раніше. А от відправити що-небудь в Піднебесну тепер неможливо. Також відомо, що Державна прикордонна служба та Міністерство охорони здоров'я України проводить температурний скринінг всіх громадян, які прибувають на територію України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Нагадаємо, коронавірус вже у Києві зафіксовано перший випадок зараження "чумою" з Китаю.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що епідемія коронавірусу в Південній Кореї завершилася.

Також портал "Знай.ua" писав, що коронавірус з Китаю набирає обертів, вчені світу б'ють на сполох.