Погода на 27 лютого в Україні: точний прогноз

Погода трохи порадувала українців сонечком, високими температурами, але й тут має бути ложка дьогтю. І прийде вона саме в четвер. Хоча температура поки не збирається сильно опускатися, а просто просунеться тепло вглиб країни, але майже по всій території пройдуть несильні дощі.

Дощів варто чекати все ще і в західних областях. Температура тут трохи знизиться, але все ще тепла. Вдень стовпчики термометрів покажуть від +4 до +8 градусів тепла, а вдень від +2 до +5 градусів. Найтепліше буде в Хмельницькій і Закарпатській областях.

На півночі теж трошки похолодає, а дощів варто чекати вже у всіх областях. Температура вдень практично однакова у всіх областях – від +5 до +8 градусів, а вночі опуститься від +2 до +5 градусів.

Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр

На сході дощі будуть тільки в Харківській області, в інших – мінлива хмарність. Також тут дуже сильно потеплішає, навіть вночі будуть високі температури. Вдень у східних областях температура підніметься від +11 до +14 градусів. А вночі від +3 до +6 градусів.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На півдні поки ще тепло і навіть на пару градусів тепліше. Однак все одно пройдуть дощі. Температура у південній частині вдень від +12 до +15 градусів, а вночі від +4 до +7 градусів.

Подібної ситуації варто чекати і в центральних областях – чим ближче до заходу –тим холодніше. А ось у Кропивницького та Дніпрі буде до +14 градусів. Також у Запорізькій області не тільки тепла погода, але ще і відсутність опадів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua якщо вам раніше не вистачало вихідних, то можете не сподіватися на поліпшення. В Україні збираються змінити трудове законодавство і таким чином позбавити людей законного (в даний момент) вихідного.

Також Знай.ua писав, скоро відбудеться автоматична індексація виплат. Багато пенсіонерsd можуть отримати надбавку, ось тільки ще більше людей її втратять. Мінсоцполітики вже розповіли, кому не пощастить в цей раз.

Нагадаємо, після всіх подій, пов'язаних з коронавірусом, українцям пропонують пройти онлайн-тест для визначення хвороби. Хоча він профілактичний, але хоча б можна буде дізнатися, чи варто бити паніку.