Окупанти перетворили колись квітучий Луганськ у звалище. Про те, який вигляд мають зараз парки міста, йдеться у відео, оприлюдненому в мережі.

Автором ролика, знятого в окупованому Луганську, є блогер, відомий під ніком "Коти Луганська". У відео можна побачити, в якому стані знаходяться "наймальовничіші місця" міста - парки, які колись призначалися для дитячого відпочинку.

На кадрах видно, що незважаючи на теплу сонячну погоду, людей на вулицях практично немає, і на всьому 30-хвилинному ролику в кадр лише зрідка потрапляють більше двох осіб одночасно.

скрін з відео

При цьому сам автор зі здивуванням зазначає, що перехожих "досить багато".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На відео було знято квартал Шевченка і доріжки парку імені Щорса - з покинутими і напівзруйнованими будівлями, неприбраними поваленими деревами і порожніми атракціонами - дитячою залізницею і трасами "для машинок".

У той же час автор просто не звертає уваги на ями в асфальті, величезні калюжі і глибоке болото, зазначаючи, що парк - "в цілому, класне місце".

скрін з відео

В об'єктив камери потрапили також "розвалені" лавки, і "російські гірки" - металева труба, на якій одночасно можуть кататися двоє дітей.

скрін з відео

скрін з відео

Нагадаємо, у мережі показали, на що перетворився нині окупований Луганськ. Будівлі та вулиці, на яких ще недавно було повно народу, зараз нагадують кадри з фільмів жахів.