У п'ятницю, 28 лютого, майже по всій Україні буде сонячна погода. Лише на Заході та Сході країни можливі дощі, місцями зі снігом. Температура повітря в середньому становитиме +5 +7 градусів.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Причина опадів – циклон, який розташується над Лівобережною Україною. Тому дощі та мокрий сніг очікуються в центральних областях (крім Вінницької), в південній частині і на Сході країни.

На решті території прогнозується суха і сонячна погода. День без опадів буде на півночі та в більшості центральних областей.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У Києві в четвер також буде сухо та безхмарно. Вітер буде західний, помірний. Температура повітря вдень підніметься до +5 градусів.

Ротація сезонів змушує синоптиків і співчуваючих громадян бути особливо уважними. Адже в атмосфері робиться казнащо. Ну,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 27 februari 2020

Народний прогноз погоди в Україні

28 лютого вшановується пам'ять апостола Онисима. У давнину вірили, що 28 лютого зима з весною починають боротьбу: "Кому йти вперед, а кому назад повернути". Ще по погоді цього дня наші пращури судили про погоду наступної осені.

погода 27 лютого, скріншот з Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, синоптики розповіли, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що на початку березня варто очікувати опадів, а з середини першої декади місяця очікується сильний вітер.