Зараз відбувається зміна сезонів і атмосферні процеси дуже сильно перебудовуються. А це змушує синоптиків і звичайних громадян бути ще уважнішими до погоди. Вітер саме тому зараз такий сильний, а фронти з циклонами бігають туди-сюди, як діти. Температура все скаче в різні боки, а значить – весна близько. І точно так само буде і 28 лютого.

Цієї ночі над Лівобережжям буде циклон, а значить варто чекати дощів і мокрого снігу в центрі, на півдні і на сході. Хоча у Вінницькій області опадів не буде. Крім того, під час опадів буде ще й сильний вітер. Вдень же циклон піде з України, тому і опади забере з собою на північний схід. Тільки на сході залишиться волога, яка може торкнутися ще і Сумську область. Також днем залишиться сильний вітер.

Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook

По всій іншій Україні буде суха погода і навіть сонце. Але вдень у п'ятницю на південному-заході будуть ще опади, а потім на Заході пройде мокрий сніг, який може бути більш сильним в Карпатах. Не прогнозує опадів народний синоптик на півночі, в центрі та на півдні вдень. Також на півдні не буде хмар.

По температурі Наталка обіцяє вдень від +3 до +8 градусів тепла. Але буде трохи холодніше в західних областях. Тому і мокрий сніг. Тут температура підніметься тільки від 0 до +4 градусів. У столиці не буде ні опадів зі сходу, ні з заходу. А значить погода буде сухою і сонячною. Вітер буде помірним і західним, а температура вночі від 0 до 2 морозу. Вдень у Києві температура підніметься до +5 градусів.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua українським школярам нічого боятися, жодна зараза не пройде. У школах Києва вирішили ввести посилений режим дезінфекції, щоб хвороби не занеслись і не поширювалися. Причина всього цього – коронавірус.

Також Знай.ua писав, українців вбиває дещо посильніше коронавіруса, щотижня по 10 жертв. Після прочитання ви захочете зробити собі щеплення, так як в зоні ризику кожен українець.

Нагадаємо, в українських школах для учнів старших класів збираються ввести новий предмет. На програмування не сподівайтеся. Зате після його вивчення можна буде сміливо відзначати 14 жовтня, як своє свято.