У Києві біля одного з ресторанів сталася бійка зі стріляниною. Подія трапилася на Броварському проспекті 17 біля ресторану "Мафія". Там компанія молодих людей не захотіла оплачувати рахунок в ресторані, після чого молодики завдали тілесних ушкоджень охоронцю.

Повідомляється, що про бійку зі стріляниною було сповіщено в охоронну компанію "Венбест". Щоправда, в ході бійки на співробітників приватної охорони розлючені молодики кинулись з ножем.

Скріншот: facebook / dtp.kiev.ua
Скріншот: facebook / dtp.kiev.ua

Зазначається, що один з охоронців, попередивши про застосування спецзасобу, зробив постріл у повітря. Однак, не дочекавшись реакції, вистрелив на поразку в ногу. На місці події також працювала патрульна поліція, в результаті молодиків вдалося затримати.

"Компанія молодих людей не захотіла оплачувати рахунок, після чого нанесли тілесні ушкодження охоронцю. На місце по спрацюванні приїхала охорона Венбест, під час бійки на охоронців кинулися з ножем. Охоронець попередивши про застосування спецзасобу зробив постріл в повітря і потім не дочекавшись реакції на поразку в ногу. На місці працювала патрульна поліція, СОГ, ГО Автопатруль Майдан надали першу медичну допомогу пораненому охоронцеві.", - йдеться у повідомленні. Повідомлення про стрілянину

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Скріншот: facebook / dtp.kiev.ua
Скріншот: facebook / dtp.kiev.ua

Киев. Броварской проспект 17 Ресторан Мафия Компания молодых людей не захотела оплачивать счёт, после чего нанесли...

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zaterdag 29 februari 2020

Скріншот: facebook / dtp.kiev.ua
Скріншот: facebook / dtp.kiev.ua

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше прийшла на день народження і була згвалтована - батькові подруги біс вдарив не тільки в ребро

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві таксист провчив нахабну пасажирку. Він - без грошей, вона - гола, відео

Також "Знай.ua" писав, що Інтерпол розшукує 8 жорстоких вбивць і насильників жінок: серед них є українець