У мережі показали уроки державного управління у Сінгапурі щодо ситуації з короновірусом. Про це повідомила "диванний експерт" на своїй сторінці у facebook.

За її словами, все починалося не гладко і багато місцевих не задоволені, що кордон з Китаєм не закрили раніше. Та й самі управлінці кажуть, що стимулювали паніку підняттям рівня загрози до критичного рівня. Але щоб хто не говорив, уряд в рекордні терміни зібралося і показав вищий пілотаж по управлінню пандемією і панікою.

Коронавірус, скріншот з facebook

"Хлопці швидко зібралися, як тільки з'явилися перші підтверджені випадки. 140 державних Шерлоків Холмсів та докторів Ватсонів швиденько відстежили пересування заражених і посадили на картин усіх, хто був у близькому контакті (і, до речі, щоб не экспертностью єдиної, а по метриці винайденої, вони навіть сказали, що близький контакт - це коли ближче 2-х метрів і довше 30 хвилин). При цьому працювали з усіма (і з авіакомпаніями, щоб розуміти, хто куди далі літав, хто з ким в аеропорту спілкувався). Під кінець місяця 2500+ людей сидять на карантині", - зауважива авторка.

За її словами, ввели штрафи та покарання. За неправдиву інфу щодо переміщення і іншого - штраф і 6 місяців.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Жорстко, але дуже лікує перевіряти факти, а не оперувати абсолютно секретною, заснованою на чутках інсайдерською інформацією, яку злила собака сторожа, поспілкувавшись із повз проліталою вороною, яка підслухала перешіптування службових голубів при адміністрації Президента України", - додає вона.

Коронавірус з Китаю, фото скріншот з youtube
Коронавірус з Китаю, фото скріншот з youtube

Коли почалася паніка і всі почали змітати з полиць супермаркетів продукти харчування, державні мужі вийшли і сказали, що в країні запасів на рік-другий базових продуктів. Оскільки медицина платна і дорога, то максимально швидко сказали, що лікуємо всіх безкоштовно. Щоб був стимул швидше звернутися в клініку, коли симптоми з'явилися. А не сидіти і чекати біля моря погоди.

За словами жінки, служби таксі організувалися і запропонували розвозити хлопців, які працюють добу на проліт. І премію їм дали. І обіди привозять сусідні бізнеси. Л - людяність.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україна готується до апокаліпсису: в яких лікарнях прийматимуть хворих на коронавірус.

Як повідомляв Знай.uа заражена українська заробітчанка вилікувалася від коронавіруса і подарувала надію десяткам тисяч.

Знай.uа писав, через коронавірус в Україні негайно ізолювали 63-річну бабусю — заразила доньку та онуків.