В Україні припинила роботу служба доставки "Ін Тайм", люди так і не отримали свої посилки. Проте офіційного коментаря про банкрутство або припинення роботи від керівництва компанії поки немає. Тим часом працівники пошти вийшли на акцію протесту 29 лютого, а також заявили про звільнення і вимагають повернути борги по зарплаті. Про це йдеться в телесюжеті ТСН.

Обурюються і клієнти – люлі в соцмережах обговорюють закриття пошту і не отримані посилки. Люди разом з працівниками блокували роботу транзитного терміналу Ін Тайм в Києві. І якщо співробітники вимагають зарплати, то клієнти просять повернути їх посилки, адже в них є і дуже важливі – гроші та документи.

Ин Тайм, скріншот з сюжету ТСН
Ин Тайм, скріншот з сюжету ТСН

Один з постраждалих клієнтів Валерій розповів, що ніхто не може йому пояснити, куди поділася його посилка зі спорядженням, яку він відправив в Ужгород. "За інформацією, яка є у мене, мої речі вже видані, але це неправда, тому що склади в місті закриті", – каже постраждалий Валерій. Скаржиться на неотриманий вантаж та киянка Юлія, якій повинні були доставити 2,5 тонни цибулі з Нідерландів. Вартість цього товару жінка навіть боїться озвучувати.

За інформацією клієнтів, по Україні дійсно справді більшість відділень компанії, а телефон контакт-центру не відповідає. Не відповідають на звернення клієнтів і на сайті компанії. Офіційного оголошення про банкрутство від компанії немає. Керівник київського терміналу служби "Ін Тайму" запевнив, що ситуацію намагаються вирішити і пообіцяв, що з наступного тижня вони розвезуть всі посилки.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Нову пошту звинуватили в дивних маніпуляціях з посилками, компенсації не чекайте.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що коронавірус вже не лякає – Укрпошта знову доставляє посилки з зараженого Китаю.

Також портал "Знай.ua" писав, що українцям пояснили, чи можна заразитися коронавірусом з китайських посилок.