Що це за свято

Цей день відзначають у багатьох країнах. І люблять відзначити його не тільки письменники книг, романів, поети, але й журналісти та копірайтери. Дуже часто у цей день вручають літературні премії і вшановують тих з літературних діячів, хто найбільше відзначився. Тому якщо у вас є знайомі, які написали книгу, тільки намагаються ступити на цей шлях і написати щось своє можете сміливо їх вітати з допомогою листівок чи віршів. Але не забувайте і про тих, хто щодня старається для всіх людей – пише статті, інформаційні тексти, веде колонку в газеті або просто свій блог. Адже їхні старання теж необхідні суспільству. Існує навіть міжнародне об'єднання письменників, яке виступає за те, щоб інформація була вільною, щоб дотримувалися принципи свободи слова. Саме на одному із зібрань цього клубу прийшла ідея відзначати це свято.

Свята 3 березня, фото: pixabay
Свята 3 березня, фото: pixabay

Листівки і поздоровлення

С Днем писателя сегодня

Я тебя хочу поздравить!

И призвание твое

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Нынче буду славить!

Поздравленья принимай

От друзей сегодня!

Будет пусть всегда с тобою

Благодать господня!

Чтобы весело жилось,

И легко писалось,

Чтоб трудилось постоянно,

Всегда созидалось!

Свята 3 березня, фото: pixabay
Свята 3 березня, фото: pixabay

Вдохновенья пожелаю

В день писателя тебе,

И успехов очень много

Будет пусть в твоей судьбе!

Чтоб талант не пропадал,

Романы писались,

Гонорары чтоб большие

Тебе доставались!

Чтобы было у тебя

Читателей много,

А еще тебе желаю

Милости от бога!

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, Новосад Ганна запропонувала карати школярів і вчителів за порушення академічної чесності. Тепер отримають на горіхи і ті, хто списував, і ті, хто роздавав оцінки наліво і направо.

Також Знай.ua писав, українцям не в перший раз говорять, що ціни на газ знижуються, ось тільки багато хто не тільки не помічають зменшення тарифу, але ще й бачать у платіжках все більші суми. Експерти розповіли, як не дати себе обдурити.

Нагадаємо, одна дуже популярна служба доставки в Україні більше не працює. Що відбувається з компанією не зрозуміло, але отримати посилку неможливо, а її працівники бунтують і вимагають виплатити їм заробітні плати, які заборгували.