Погода на 3 березня в Україні: точний прогноз

У вівторок погода в Україні буде трохи краще, ніж на початку тижня. Трохи стихне вітер, майже по всіх областях не буде опадів, лише мінлива хмарність, а значить посміхнеться і сонце. Але саме головне – температура. А вона буде дуже високою.

На заході в багатьох областях мінлива хмарність, але у Закарпатській, Івано-Франківській та Львівській пройде несильний дощ. Температура на заході досить висока, але у вівторок і це не межа. Вдень очікується від +12 до +15 градусів, а вночі трохи скромніше – від +2 до +5 градусів.

Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр

На півночі весь день пройде без опадів по всій території. Скрізь очікується тільки мінлива хмарність. Температура нижче тільки в Сумській області – від +11 до +13 градусів, в інших областях – від +12 до +14 градусів, вдень від +2 до +5 градусів вночі.

Спека настане і в східних областях, крім того тут буде суха погода і мінлива хмарність. Температура вдень покаже від +11 од +14 градусів, а вночі скрізь однакова – від +2 до +4 градусів.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

І от на півдні вже настає справжнє літо. Тільки невелика хмарність, багато сонця, високі температурні показники і суха погода. Температура вдень від +15 до +17 градусів, тільки в Одеській області трохи холодніше – від +13 до +15 градусів. Нічна температура порадує показниками від +3 до +6 градусів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, Новосад Ганна запропонувала карати школярів і вчителів за порушення академічної чесності. Тепер отримають на горіхи і ті, хто списував, і ті, хто роздавав оцінки наліво і направо.

Також Знай.ua писав, українцям не в перший раз говорять, що ціни на газ знижуються, ось тільки багато хто не тільки не помічають зменшення тарифу, але ще й бачать у платіжках все більші суми. Експерти розповіли, як не дати себе обдурити.

Нагадаємо, одна дуже популярна служба доставки в Україні більше не працює. Що відбувається з компанією не зрозуміло, але отримати посилку неможливо, а її працівники бунтують і вимагають виплатити їм заробітні плати, які заборгували.