Погода на 4 березня в Україні: точний прогноз

Погода не перестає дивувати українців і все ніяк не зупиняється в підвищенні температури. Страшно навіть уявити, яким тоді буде літо. Адже у середу в Україні буде температура ще вища, ніж напередодні. І не тільки на півдні, як зазвичай, а майже по всіх областях. Однак і кількість опадів теж трохи збільшитися.

Температура у західних областях буде найнижчою. Справа в тому, що трохи похолодає у Львівській та Волинській областях – буде від +5 до +7 градусів. В інших областях від +10 до +15 градусів. При цьому майже скрізь пройдуть дощі за винятком Хмельницької області – тут мінлива хмарність.

На півночі весна вже дійсно цвіте. Температура все сильніше підвищується. Вдень буде від +13 до +18 градусів. По всій території ще й мінлива хмарність, а значить день буде виключно приємним. Вночі температура від +3 до +7 градусів і найхолодніше у Сумській області.

Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр

На сході теж справжня спека і мінлива хмарність по всій території. Вітер хоч і поривчастий, але південного напрямку. Температура вдень у східних областях від +15 до +18 градусів, а вночі підніметься тільки від +2 до +6 градусів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На півдні буде традиційно найвища температура і вище за все вона в Херсонській області та в Криму. По південній частині вдень від +12 до +19 градусів, а вночі від +5 до +8 градусів тепла. Також не буде опадів, суха погода і мінлива хмарність.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, коронавірус вже в Україні і є перші заражені, але в «Слузі народу» сказали, що це було лише питання часу. Тим часом українцям рассказали про симптоми захворювання і що робити .

Також Знай.ua писав, в армію будуть призивати не тільки випускників шкіл, але також і чоловіків набагато старше. У ВСУ розповіли кого і чому збираються призивати в армію в цьому році.

Нагадаємо, Олексій Мушак знову зробив скандальну заяву, тепер він взявся за пенсійну реформу. На його думку, пенсії взагалі ніхто не повинен отримувати, так як людей похилого віку забезпечують їх діти й не варто припиняти працювати.