Кого слід привітати

8 березня в Україні відзначатимуть свято, яке всім нам знайоме вже дуже давно. Це Міжнародний жіночий день. І хоча його історія несе в собі набагато більше, ніж просто привітання з тим фактом, що хтось є жінкою, але в повсякденному житті у цього свята свій, більш простий сенс. Зазвичай день асоціюється не тільки з жінками та дівчатами, це свято весни, квітів, розквіту і відновлення сил. Привітання зазвичай приймають всі дівчата, дівчата і жінки незалежно від віку. І до речі, вітати їх можуть не тільки чоловіки, але й самі жінки. Вітають також колег, вчителів, однокласниць, всіх знайомих жінок. Тому ми зібрали для вас вірші, щоб ви могли красиво привітати близьких людей – маму, бабусю і сестру. А також не забудьте вручити букет квітів або невеликий подарунок, ваша увага буде дуже приємна їм.

8 березня, фото: pixabay
8 березня, фото: pixabay

Привітання для мами, бабусі та сестри

Ці квіти лише для тебе,
Мамо – найкраща ти в мене!
Тобі я бажаю, по-перше, любові,
Ти щоранку трояндою квітни!
Тобі ще я бажаю весни,
Нехай осяває очі твої!
Будь у цей день найкрасивішою,
Ну а по житті – найщасливішою!

8 березня, в день чудовий,
Привітати я тебе поспішаю,
Моя сестричка дорога,
І побажати тобі хочу
Квітів і сонячного світла,
Здоров'я, бадьорості, тепла.
Щоб в очах сяяло щастя,
Любові щоб не було кінця!

Наша бабуся, найкраща у світі,
Бажаємо щастя, даруємо квіти.
Щоб сонце і зорі плекали тепло
І щоб завжди здоров’я у тебе було.
Щоб смутку не знала, ми просимо долі,
Добра тобі й радості, рідна, доволі...

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, коронавірус вже в Україні і є перші заражені, але в «Слузі народу» сказали, що це було лише питання часу. Тим часом українцям рассказали про симптоми захворювання і що робити .

Також Знай.ua писав, в армію будуть призивати не тільки випускників шкіл, але також і чоловіків набагато старше. У ВСУ розповіли кого і чому збираються призивати в армію в цьому році.

Нагадаємо, Олексій Мушак знову зробив скандальну заяву, тепер він взявся за пенсійну реформу. На його думку, пенсії взагалі ніхто не повинен отримувати, так як людей похилого віку забезпечують їх діти й не варто припиняти працювати.