У Чернівцях кілька десятків людей зібралися біля будинку, де живе сім'я чоловіки, у якого підтвердили захворювання коронавірусом. Люди вимагали від влади відвезти і ізолювати дружину хворого. Нагадаємо, у неї тест на коронавірус був негативним.

На місце прибув навіть голова Чернівців Олексій Каспрук, який спробував заспокоїти людей. Люди погрожували, що в разі, якщо дружину хворого не відвезуть з їх вдома і не ізолюють в лікарні, то готові перекривати дорогу і вдаватися до радикальних дій.

В результаті швидкої допомоги жінку забрали на обсервацію в лікарню. Заступник директора департаменту охорони здоров'я Чернівецької ОДА Марія Поліщук зазначила, що жінка не в кращому емоційному стані.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Ми жінку забрали. Вона нервує і втомлена. Погодилася поїхати з нами. Забрали працівники швидкої допомоги. Підкреслюю, для цього немає жодних медичних підстав. Вона не представляє загрози. Так само для дезінфекції не було підстав. В під'їзді будинку провели дезінфекцію, тому що люди кричали", - сказала журналістам чиновниця.

Також Поліщук зазначила, що заради безпеки жінки не будуть говорити, куди її відвезли.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям повідомили про стан першого зараженого коронавірусом земляка.

Як повідомляв Знай. ua, жителі Чернівців влаштували бунт під будинком хворого коронавірусом.

Також Знай. ua писав, що коронавірус прийшов в Україну - МОЗ підтвердило захворювання.