Як химерно часом складаються людські долі. У 2011 році на всю країну прогримів скандал з Луганська, де син народного депутата Роман Ландік побив в нічному клубі модель Марію Коршунову. Про це пригадав журналіст Денис Казанський на своїй сторінці у facebook.

Допис Казанського, скріншот з facebook

"Тоді Ландік відпочивав з другом Максимом Поляковим. А Маша відпочивала з подружкою Валерією Овчарук (пізніше вона була свідком на суді). Сьогодні двоє учасників тієї історії вже мертві. Максим Поляков помер в Росії від наркотиків. А Валерія Овчарук загинула в тому самому "Боїнгу", який був збитий в Ірані. Вона була стюардесою", - написав Казанський.

Варто нагадати, що Ландіка звинувачують у побитті 20-річної фотомоделі Марії Коршунової в луганському ресторані "Баккара" в ніч з 3 на 4 липня 2011 року.

Зокрема, Максим Поляков казав, що того вечора він був п'яний, події пам'ятає смутно, настрій своє оцінює як "позитивний". Він запевнив, що не пам'ятав, як говорив з дівчатами біля входу в ресторан, але в закладі намагався з ними познайомитися, проте вони відмовлялися.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поляков зазначив, що хотів їх пригостити, потім прийшов Роман Ландік, який хотів його забрати, але в цей момент Коршунова перекинула склянку, обливши Ландіка.

Він підкреслив, що був п'яний, і коли Ландік, Коршунова і Заєць поїхали в міліцію, але поїхав в інший заклад з третьою дівчиною, подругою моделі Марії Коршунової - Валерією Овчарук.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Грозі жінок" Ландіку світить термін у США (відео).

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Марія Коршунова не хоче, щоб її бійка з Ландиком затьмарила сутичку з радикалами.

Також "Знай.ua" писав, що харків'яни епічно зганьбилися на відкритті АТБ і ледь не розчавили пенсіонерку, кадри шабашу.