У Чернівцях в інфекційне відділення обласної клінічної лікарні госпіталізували ще двох чоловіків і жінку з підозрою на коронавірус. Про це повідомляє "Громадське".

Як зазначається, пацієнтів привезли на кареті швидкої допомоги, а автомобіль відразу відправили на дезінфекцію. Її водії одягнені в биокостюмы. В середині закладу всі одягнені в захисний одяг і респіратори.

Скріншот повідомлення

" У Чернівцях перевіряють ще трьох людей через підозру на уханський коронавірус — їх привезли до інфекційного відділення місцевої обласної лікарні. Медики з автівки швидкої допомоги здали біокостюми на утилізацію, а саму машину дезінфікували ", - йдеться у повідомленні.

Дружину першого зараженого коронавірусом забирають у лікарню, кадр з відео
Дружину першого зараженого коронавірусом забирають у лікарню, кадр з відео

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Очевидно, спалах коронавірусу в Україні не за горами, "перші ластівки" нової смертельної недуги вже насторожили українців.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям повідомили про стан першого зараженого коронавірусом земляка.

Як повідомляв Знай. ua, жителі Чернівців влаштували бунт під будинком хворого коронавірусом.

Також Знай. ua писав, що коронавірус прийшов в Україну - МОЗ підтвердило захворювання.