Як найкраще привітати колег з 8 березня

В Україні прийнято вітати з 8 березня не тільки близьких, коханих і сім'ю, але також і колег жіночої статі. Це свято весни, краси, всіх жінок і дівчат. Але в цьому році воно випало на неділю, а значить понеділок буде вихідним днем. Тому зазвичай намагаються привітати жіночий колектив ще в п'ятницю, щоб нікого не обділити увагою і щоб не було прикро. Можете приготувати особистий подарунок, а можете зібратися грошима і купити щось спільне і вартісне для всіх жінок з вашої роботи. Також не забувайте вітати клієнтів і керівництво. Однак деякі все ж воліють вітати вже після свята, тобто в цьому році це буде у вівторок. А значить просто необхідно 8 березня виділити кілька хвилин і привітати колег з Міжнародним жіночим днем. Для цього відмінно підійдуть поздоровлення у віршах, які можна відправити поштою, в месенджері, через смс або просто в робочому чаті.

8 березня, фото: pixabay
8 березня, фото: pixabay

Привітання для мами, бабусі та сестри

Спасибі, що завжди в роботі
Ти мені готова допомагати!
У 8 березня будь в пошані!
Хочу удачі побажати!

Бажаю, щоб твоя кар’єра
Тебе завжди вперед вела.
Щоб впевнено і сміливо
Завжди ти до своїх цілей йшла!

*****

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Шановні колеги жіночої статі!
Бувайте здорові, бувайте багаті!
Мужчини несуть вам і квіти, й серця -
Не тільки у свято - щодня, без кінця.
Вам щиро бажаєм здоров`я міцного,
Надії на краще й підтримки від Бога.
Хай успіхи вас у житті не минають
І усмішки в ваших очах розквітають!

Хай пролісок перший дарує вам ніжність,
А сонце весняне дарує тепло
У березні вітер несе хай надію
І щастя, і радість, і тільки добро!

*****

З 8 Березня щиро вітаєм,
Вам любов і тепло віддаєм,
Хай у серці весна розквітає,
І життя щасливішим стає!

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua у Чернівцях вже є перший хворий коронавірусом. Сусіди прийшли видворяти його дружину з дому і зібралися на мітинг протесту під її будинком. Такого Середньовіччя ви давно не бачили.

Також Знай.ua писав, українцям обіцяли індексацію пенсій, але її знову переносять. Громадяни вже почали рахувати, скільки доведеться втратити грошей через перенесення. Ось таке осучаснення в Україні.

Нагадаємо, українським вчителям в кінці коду підкинуть солідний подарунок в розмірі 20 тисяч гривень. Але не всім перепаде, доведеться для цього бути молодим і не мати великий стаж роботи.