Попри виявлення зараження коронавірусом у Чернівцях, ситуація в місті спокійна й особливої паніки не спостерігається. Однак це не стосується масового скуповування масок в аптеках. Крім того, люди стверджують, що в лікарнях немає необхідних умов, а медики приїхали на виклик до інфікованого чоловіка без потрібного екіпірування.

Під час протесту під під'їздом першого зараженого коронавірусом українця, його сусіди стверджували, що вдалися до таких дій виключно через побоювання за здоров'я чоловіка та його дружини. Один із мешканців будинку поскаржився:

Протест у Чернівцях, скріншот: YouTube
Протест у Чернівцях, скріншот: YouTube

"Швидка приїхала сюди, і навіть масок не було, ніяких костюмів, зайшли у квартиру. По телевізору сказали, що все приготували в Чернівцях для прийняття пацієнтів. Цей сусід зателефонував до знайомих, каже, що в боксі холодно, ніякі умови. Каже: "Я скоріше здохну тут від цього, ніж від коронавірусу". Протестувальник у Чернівцях

У Чернівецькій області сьогодні, 5 березня, госпіталізували ще двох людей з підозрою на вірус Covid-19. Дані особи нещодавно повернулися з Італії. Їх помістили в інфекційне відділення тієї ж лікарні, де перебувають інші люди з підозрою і заражений коронавірусом чоловік. Загалом, з підозрою на новий китайський вірус в Україні зараз 8 людей. Результати аналізів 6-ти осіб МОЗ обіцяє оприлюднити сьогодні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Коронавірус, скріншот: YouTube
Коронавірус, скріншот: YouTube

Коронавірус у Чернівцях, скріншот: YouTube
Коронавірус у Чернівцях, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше