Погода на 6 березня в Україні: точний прогноз

В цю п'ятницю в Україні буде просто чудова погода. Не буде опадів, по всій території мінлива хмарність. А також буде дуже тепло. Крім того вітер не буде ні сильним, ні холодним. Він переважно південного або південно-західного напрямку та від +5 до 10 м/с.

На заході з усіх областей вже підуть дощі і буде суха погода. По всій території лише трохи хмар і проглянет сонце. Температура, правда, не така вісокая, як в інших областях. Вдень від +7 до +10 градусів тепла, а вночі від -2 до +2 градусів. І це єдина частина країни, де варто чекати заморозків.

На півночі все ще буде дуже тепло і чудово. Температура вдень від +10 до +14 градусів, а також по всій території мінлива хмарність. Вночі ж тільки плюси – від +4 до +7 градусів. Можна навіть виставляти деякі квіти ночувати на балконі або за вікном. Вітер теж несильний і теплий.

Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр

На сході також збережеться тепла погода з невеликими хмарками і сонцем. Вдень температура підніметься від +12 до +15 градусів. А вночі синоптики прогнозують температуру від 4 до +7 градусів, що теж чимало.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На півдні поки найгарячіше – від +12 до +16 градусів. Найтепліше буде в Херсонській області та в Криму. Температура вночі від +5 до +8 градусів. Крім того, не очікуються опади ні вдень, ні вночі, тільки сонце, суха погода і трохи світлих хмар.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua нещодавно стало відомо, що в Україні вже є хворі коронавірусом. Українцям розповіли, які заходи будуть вживатися і як збираються госпіталізувати хворих цією страшною хворобою.

Також Знай.ua писав, на дворі березень і пора платити за зимовим рахунками, а за прострочення оплати за газ тепер потрібно буде сплатити ще більше. Українцям підготували штрафи за кожний день прострочення і розповіли, скільки доведеться платити.

Нагадаємо, цей місяць буде насичений православними святами, хоча найголовніше це те, що зараз триває Великий піст перед Пасхою, а значить є заборони на їжу, на справи і думки.