Прогноз від народного синоптика Наталки Діденко

В цю п'ятницю погода збирається принести українцям оксамитові градуси. Вона буде настільки приємною, що це повітря навіть захочеться погладити. Вдень температура від +11 до +16 градусів за прогнозом народного синоптика Наталки Діденко. Але тільки на заході поки затримується холодна повітряна маса, тому тут тільки від +6 до +12 градусів.

Також в п'ятницю не буде дощів, тому що в Україні антициклон, а на сході поки антициклон стримує вологу з заходу. У столиці також не слід чекати сильних опадів. Але вранці може пролитися кілька дощових крапель, і то лише в деяких районах Києва. Температура порадує жителів столиці градусами від +11 до +13.

Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook

Крім того, народний синоптик розповіла ще й погоду на вихідні, тому що вони будуть святковими. У неділю адже 8 березня і багато захочуть прогулятися на вулиці, а може навіть влаштувати якийсь шашличок. В суботу за прогнозом Наталки, дощі пройдуть на заході та на півночі. А в неділю холодне повітря пройде на північ, тому тут буде тільки від +3 до +6 градусів. Але по інших частинах країни залишиться прекрасна і тепла погода.

У столиці ж в суботу тільки почнуть з'являтися вологі хмарки, але тепла буде достатньо. А ось в неділю пройдуть дощі і сильно похолодає.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua нещодавно стало відомо, що в Україні вже є хворі коронавірусом. Українцям розповіли, які заходи будуть вживатися і як збираються госпіталізувати хворих цією страшною хворобою.

Також Знай.ua писав, на дворі березень і пора платити за зимовим рахунками, а за прострочення оплати за газ тепер потрібно буде сплатити ще більше. Українцям підготували штрафи за кожний день прострочення і розповіли, скільки доведеться платити.

Нагадаємо, цей місяць буде насичений православними святами, хоча найголовніше це те, що зараз триває Великий піст перед Пасхою, а значить є заборони на їжу, на справи і думки.