У Москві знайшли мертвим відомого українського шахіста Станіслава Богдановича та його дівчину – 18-річну шахістку Олександру Вернігора.

Про це повідомляє Telegram-канал 112.

Відтак, як відзначається, тіла виявив батько дівчини, коли прийшов додому. За попередніми даними, причиною смерті пари став звеселяючий газ. Поруч із тілами знайдено повітряні кульки, які були наповнені закисом азоту.

Олександра Вернігора, фото з вільних джерел
Олександра Вернігора, фото з вільних джерел

До слова, Богданович потрапив у базу "Миротворця", за те, що зіграв за Росію в інтернет-матчі проти України на одній із популярних платформ. Окрім цього, він був міжнародним майстром із шахів, ставав чемпіоном України зі швидких шахів у 2013 році.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Щодо його дівчини, то українка також була професійною шахісткою і перебувала в рейтингу ФІДЕ (1861-е місце).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, секс закінчився загибеллю: молода дніпрянка "не витримала" ночі кохання.

Як повідомляв Знай.uа, що під російською столицею стався досить моторошний випадок. Відтак,Ю17-річна дівчинка-модель "переборщила" з солодким та померла через те, що вдавилася шоколадкою.

Знай.uа писав, під Києвом жінка виявила в канаві понівечений труп: витягнув і втопив.