Користувачі соцмереж скаржаться на проблеми з безпекою у популярного банку Monobank. Згідно до цих відгуків, шахраям вдається відносно легко отримати кошти, які зберігаються на картковому рахунку, а служба безпеки банку не реагує належним чином.

Про це повідомляє Telegram-канал "Черный Список" з посиланням на коментарі в соціальній мережі Facebook.

Клієнти банку зазначають, що шахраї, частіше за все прикинувшись співробітниками банку, знімають з карток не лише наявні там кошти, але й кредитні. Після цього власник рахунку опиняється ще й з заборгованістю перед фінансовою установою.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Щоб вберегтися від зловмисників, клієнтам Monobank радять встановити динамічний CVV-код і мінімальний або нульовий ліміт інтернет-оплат. Також слід поставити в налаштуваннях картки "завжди запитувати pin-код". Тим, хто рідко знімає готівку пропонують взагалі вимкнути цю функцію - тим більш, її можна швидко увімкнути у випадку необхідності.

Головне ж правило залишається незмінним - не передавайте нікому дані по своїй картці.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у ПриватБанку відповіли за зникнення грошей з Приват24.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ПриватБанк скасовує кредитні ліміти українців без попередження: в установі дали пояснення.

Також "Знай.ua" писав, що клієнт ПриватБанк потрапив у лапи шахраїв, карту відмовилися блокувати.