У суботу, 7 березня, в Україні очікується вкрай мінлива погода - сонце, хмари і дощі. Тільки в Карпатах ще може випасти мокрий сніг з нулем градусів.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Так, 7 і 8 березня температура повітря в середньому буде +5 +11 градусів. При цьому на Сході України синоптик прогнозує сонячну, малохмарну погоду і +15 +17 градусів.

Крім того, вітер буде південним, легким і прохолодним.

В Київ в суботу прийде тепло. Температура повітря підніметься до +12 +13 градусів. Місцями в столиці можуть випасти невеликі дощі.

Популярні новини зараз
Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"
Показати ще

Сьоме та восьме березня в Україні очікується і холодним, і теплим, і з дощами і з квітневим сонцем. По...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 6 maart 2020

Народний прогноз погоди в Україні

7 березня відзначається день пам'яті преподобного Мойсея Білозерського, Маврикія. У цей день прилітають перші граки і шпаки, а це обіцяє ранню весну. У давнину помітили, що прохолодний день 7 березня вказує на те, що літо скоріш за все буде дощовим.

погода на 7 березня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ні зими, ні літа - вчені жахнули фатальними наслідками зміни кута нахилу осі Землі.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.