В Україні телефонні та інтернет-шахраї просто божеволіють. Таке погане поняття, як експлуатація довіри українців, загострюється, зазвичай, навесні. З'явилася інформація, що шахраї використовують спосіб обману в мережі за допомогою підтвердження реєстрації по SMS.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Ложь и убеждение".

телефонні шахраї, скрін
телефонні шахраї, скрін

"Припустимо, ви знайшли в інтернеті, сайт який вам сподобався, це може бути сайт знайомств, або соцмережа, або просто сайт, що містить для вас якусь цікаву інформацію, щоб дістатися потрібною для вас інформації, можуть попросити зареєструватися. Наприкінці реєстрації вас попросять підтвердити реєстрацію та надіслати повідомлення на короткий номер, якщо ви на це купитесь, то гарантовано втратите з телефону кругленьку суму.", - пишуть автори публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, зловмисники знімають десятки тисяч c клієнтів Monobank, як вберегтися від шахраїв.

Як повідомляв Знай.uа у квартири киян ломиться дивна компанія, схожі на аферистів - "троє з темношкірим в кепці".

Знай.uа писав, у Києві банда школярів заробила нечувану суму, здаючи в оренду квартири-привиди.