Моторошне вбивство сталося у Житомирі. Відтак, просто в під'їзді одного з місцевих будинків знайшли застреленим підприємця, волонтера і колишнього військовослужбовця 95-ї бригади Олега Котенко.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.
Відтак, як відзначається, до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що під'їзді одного з будинків обласного центру виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням
Вже на місці поліцейські встановили, що загиблим є приватний місцевий підприємець. Окрім цього, поруч з тілом знаходилася зареєстрована зброя, власником якого він був. Наразі ж правоохоронці дотримуються версії, що це було це самогубство.

Поліція, фото Інформатор
Поліція, фото Інформатор

Пізніше тамтешня мешканка повідомила, що поліцейські знайшли тіло саме Олега Котенко.
"Олег Котенко. Людина. Розвідник. Волонтер. Будівельник. Друг, якого сьогодні не стало. Ти нескінченно хоробрий, сильний і чесний. Нічого собі, все людям. Ти безмежно любив свою сім'ю, своїх дівчаток і роботу, від якої горіли очі. Ти надихав і завжди мав мільйони планів і задумів. Нема слів. Все. У випадку не вірю, не вірю", - зазначила жінка.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, що на Вінниччині двоє будівельників жорстоко побили ветерана АТО і змусили його вкопати собі могилу.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще