У США мають намір надати Україні військову допомогу на $125 млн для боротьби із загарбниками Путіна на Донбасі. Цікаво, що допомога буде при будь-якому результаті виборів у США.

Як стало відомо, новий пакет допомоги включає в себе протиартилерійські радари і бойові патрульні катери Mark VI, останні з яких розглядається як особливо важливі з урахуванням напруженості України з Росією в Чорному і Азовському морях.

на Донбасі, скріншот
на Донбасі, скріншот

"Відповідно до нашої політики Міністерство оборони не коментує і не підтверджує потенційні або заплановані пакети допомоги в області безпеки, поки вони знаходяться на розгляді Конгресу", - сказала представниця Пентагону, підполковник Карла Глісон.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

На Донбасі, фото 33 канал
На Донбасі, фото 33 канал

26-метрові катери з алюмінію Марк VI експлуатуються Прибережними річковими силами ВМС США (Navy's Coastal Riverine Force, CRF). Катери є достатньо відомими й на сьогодні перебувають на озброєнні не лише США а й інших країн.

Зазначається, що допомога буде надана незалежно від того, хто переможе на президентських виборах в США.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, страшне диво війни: новонароджений малюк допоміг встановити особу загиблого на Донбасі батька.

Як повідомляв Знай.uа прощайте, прапорщики: Зеленський схвалив закон про військові звання в армії.

Знай.uа писав, рясу замінив камуфляж, а кадило — кулемет: як на Донбасі священик Україну захищає, відео.