Гончарук зізнався у всьому і терміново покинув Україну, Зеленський такого точно не очікував

Українці не припиняють обговорювати нещодавні зміни в Кабінеті міністрів України. Відставка прем'єр-міністра Олексія Гончарука та його уряду наробила галасу країні.

А сам колишній прем'єр сьогодні, 7 березня, помічений на рейсі в Лісабон авіакомпанії Wizz Air. Виявляється, Гончарук покинув Україну. Причини, за якими він полетів, невідомі.

Гончарук, кадр з відео
Гончарук, кадр з відео

"Плавилися легені": чоловік співачки Валерії Пригожин потрапив до реанімації

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Відомий продюсер і чоловік співачки Валерії - Йосип Пригожин, нещодавно згадав про те, як він хворів на свинячий грип. Вдома вилікуватися йому не вдалося, тому він потрапив до реанімації.

З того моменту, чоловік впевнений, що неможливо уберегти себе від усіх хвороб на цьому світі. Ну, якщо тільки засісти вдома и нікуди не виходити.

Валерія та Йосип Пригожин, ВладТайм
Валерія та Йосип Пригожин, ВладТайм

Пальчевський жертвує всім заради боротьби з коронавірусом, поки Зеленського поставили на лічильник

Бізнесмен, журналіст та відомий політолог Андрій Пальчевський заявив, що, як патріот своє держави, готовий кинути усі свої сили на боротьбу з коронавірусом в Україні, а також анонсував "судний день" для Зеленського.
Відповідний відеоролик він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

Пальчевський, скріншот з відео
Пальчевський, скріншот з відео

"Няш-мяш" Поклонська розтанула від прем'єра Шмигаля і погодилася на все - "Крим - це Україна"

Депутат Державної Думи Російської Федерації Наталія Поклонська відреагувала на зміну Олексія Гончарука на нового прем'єр-міністра Дениса Шмигшаля та заявила, що їй він подобається, бо вирішив піти назустріч мешканцям Криму.

Поклонська, фото: Facebook
Поклонська, фото: Facebook

Ляшко зізнався, як за допомогою язика зробити жінкам приємно

Як відомо, до міжнародного Дня жінок залишилося зовсім трохи. А відтак, найвідоміший український "радикал" та, як кажуть в народі, політик-пенсіонер Олег Ляшко не зміг обійти це свято боком та заявив, що вже незабаром розкаже, як зробити найпрекраснішій половині людства приємно.

Ляшко, фото з вільних джерел
Ляшко, фото з вільних джерел