З окупованого путінськими бойовиками Донбасу прийшли вельми тривожні новини. Так, донецькі терористи 6 разів порушили так званий "режим припинення вогню".

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-центру ООС.

Військовий на ООС, скріншот з YouTube
Військовий на ООС, скріншот з YouTube

"7 березня збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції з заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Три обстріли було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід", а саме: поряд з Красногоріакою — зі станкового протитанкового гранатомета - 10 пострілів; поблизу Мар'їнки — з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; неподалік Широкіно - з міномета калібру 82 мм - 4 міни. Також в районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання "Північ" противник здійснив три обстріли наших позицій, а саме: поблизу населеного пункту Зайцево - з міномета калібру 82 мм противник випустив 6 мін, зробив 4 постріли зі станкового протитанкового гранатомета, а також вів вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; неподалік Луганського — з гранатометів різних систем; поруч з Новотошковським - зі станкового протитанкового гранатомета - 10 пострілів, а також вівся обстріл з озброєння БМП. Вчора, 07 березня, в результаті обстрілу ворожих втрат серед військовослужбовців збройних сил не було.", - повідомляють українські військові.

Публікація прес-центру ООС, Facebook
Публікація прес-центру ООС, Facebook

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у США планують допомогти Україні прогнати "руський мір" з Донбасу — Путіну кінець.

Як повідомляв Знай.uа під вікнами Верховної Ради зібралися військовослужбовці, що задумала українська влада.

Знай.uа писав, найманці Путіна пішли в наступ і забрали життя захисника Донбасу, ридає уся Україна.