У мережі з'явилися коментарі колишнього українського прокурора Лесі Скрипник, яка займалася справою авіакатастрофи Boeing 777 рейсу MH17. Жінка працювала з цією справою майже 4 роки у міжнародній слідчій групі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання "DW Українською" на власному YouTube-каналі.

Екс-прокурор Леся Скрипник, фото: DW
Екс-прокурор Леся Скрипник, фото: DW

"MH17 - це справа, мабуть, мого життя. Було кілька відряджень з поліцією Нідерландів та поліцією Австралії. Ми планували працювати далі, у нас були підозри для деяких особистостей", - заявила експрокурор.

Проте в даний момент Леся безробітна, в Україні проходить так звана чистка органів прокуратури. Кожен співробітник повинен пройти переатестацію, вона складається з кількох етапів. Детальніше про це, і чому призупинилося розслідування катастрофи Boeing 777 рейсу MH17 можна дізнатися в сюжеті:

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Суд в Гаазі щодо збитого над Донбасом 2014 року літака Boeing 777 рейсу MH17 авіакомпанії Malaysia Airlines розпочнеться 9 березня. Малайзійський Boeing збили російською ракетою з зенітно-ракетного комплексу "Бук", з'ясувало розслідування міжнародної групи JIT. Українські слідчі зіграли важливу роль у розслідуванні.", - зазначають журналісти DW.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, катастрофа МН17 - вкрадено докази у справі збитого Boeing злили в мережу.

Як повідомляв Знай.uа через шість років мовчання, журналіст опублікував документи розвідки Нідерландів у справі МН17.

Знай.uа писав, Цемаха прибрали в Росії? У ЗМІ поповзли чутки про загибель фігуранта справи МН17.