У вівторок, 10 березня, в Україні очікується сонячна і тепла погода, без опадів. Температура повітря підніметься до +8 +10 градусів. На Лівобережжі країни стовпчики термометрів покажуть +15 +17 градусів.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці. Так, 10 березня практично у всіх областях України буде сухо, а визначати таку погоду буде антициклон.

Температура повітря прогнозується високою на Півдні, в Центрі та на Сході країни – +12 +18 градусів. При цьому на Півночі буде +9 +13 градусів. А на Заході справжня березнева прохолода – +7 +12 градусів.

У Києві у вівторок опадів не очікується, буде сонячно і +12 +13 градусів.

Популярні новини зараз
"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

З Днем народження Тараса Григоровича Шевченка! Перш ніж про погоду на завтра, 10 березня, подаю оцю карту прогностичну...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 9 maart 2020

Народний прогноз погоди в Україні

10 березня вшановується пам'ять святителя Тарасія, архієпископа Константинопольського. Погоду у цей день передбачають птахи: синиця заспівала - тепло ворожить. З цього дня відбувається перехід середньої температури повітря через 0 градусів. Також добре садити насіння на розсаду капусти і помідорів.

погода на 10 березня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ні зими, ні літа - вчені жахнули фатальними наслідками зміни кута нахилу осі Землі.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.