На Донбасі найманці Путіна начхали на усі домовленості та обстріляли військово-медичний автомобіль, одного з підрозділів ООС.

Відповідна інформація з'явилася на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

Відтак, як відзначається, російські окупати обстріляли медичний автомобіль поблизу села Гнутове, застосувавши безпілотники.

"Противник здійснив підступний обстріл з допомогою безпілотних літальних апаратів, з яких скинув два заряди ВОГ на дах санітарного автомобіля, на якому було чітко видно маркування емблеми Червоного хреста. На щастя, ніхто з українських захисників не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Фото машини
Фото машини

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Водночас українські військові підкреслили, що окупанти вчергове демонструють зухвале нехтування усіма правилами міжнародного гуманітарного права щодо ведення бойових дій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у США планують допомогти Україні прогнати "руський мір" з Донбасу — Путіну кінець.

Як повідомляв Знай.uа під вікнами Верховної Ради зібралися військовослужбовці, що задумала українська влада.

Знай.uа писав, найманці Путіна пішли в наступ і забрали життя захисника Донбасу, ридає уся Україна.