Стало відомо про госпіталізацію у словацькому місті Кошице за 100 км від українського Ужгорода чоловіка з позитивним тестом на коронавірус Covid 19. Пацієнт – житель міста. Про це повідомляє Mukachevo.net.

Інформацію підтвердив прем'єр-міністр Словаччини Петер Пеллегріні. В Словаччині це вже шостий випадок зараження і перший у східній частині країни.

коронавірус з Китаю, фото: gettyimages
коронавірус з Китаю, фото: gettyimages

"Я підтверджую, що у нас знаходиться пацієнт з діагнозом коронавірус", – заявив лікар Університетської лікарні Луї Пастера (UNLP).

Чоловіка поклали до лікарні ще 7 березня, і лише зараз результати підтвердили наявність Covid-19. Він сказав, що повернувся з відпочинку у Франції за кілька днів до цього. Стан чоловіка наразі стабільний. У лікарні заборонено відвідувати госпіталізованих пацієнтів.

Популярні новини зараз
Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

коронавірус в Китаї, фото Getty Images
коронавірус в Китаї, фото Getty Images

Стало також відомо, що чоловік є співробітником заводу US Steel в Кошице. Починаючи з понеділка, 9 березня, місто Кошице заборонив проведення заходів, де спостерігається велика концентрація людей.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше