Погода на 11 березня в Україні: точний прогноз

У середу погода нарешті покаже, що не тільки бути постійному сонечку та високим температурам. У деяких областях суттєво похолодає, а також на великій території країни очікуються дощі, хоча й невеликі. І лише в невеликій частині ще залишиться суха погода.

Температура в західних областях від +8 до +12 градусів, тут вже звичні дощі вдень і вночі. При цьому опади будуть по всій західній частині. Температура вночі підніметься тільки від 0 до +6 градусів і найтепліше в Закарпатській області, але й дощі тут сильніше за все.

На півночі температура буде приблизно в тих же значеннях – вдень від +9 до +12 градусів, але набагато тепліше вночі – від +3 до +6 градусів. Однак і в північних областях не обійдеться без хмар і дощів. Але опади теж будуть несильними.

Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр

На схід дощі теж вирішили зайти і трохи зіпсувати практично річну ідилію з +18 градусів. Опади принесуть з собою ще й похолодання в середу в східних областях. Вдень температура буде від +10 до +13 градусів, а вночі від +4 до +6 градусів.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Та ось тільки в Кропивницькому, Запоріжжі і на півдні буде суха погода і мінлива хмарність. І тут навпаки не буде, поки зниження температури. Вдень стовпчики термометрів піднімуться від +13 до +16 градусів, на півдні до +13 градусів Кропивницького і районах. Вночі ж температура буде всюди однаковою – від +4 до +5 градусів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, враховуючи швидкість поширення страшного коронавіруса по всій планеті, в Україні з'являться спеціальні тести, щоб самостійно перевіряти наявність цього захворювання. Вже навіть відома приблизна ціна.

Також Знай.ua писав, українцям розповіли, по яких предметах буде ЗНО в цьому році, в які саме дати буде проходити тестування учнів 11 класів і до якого числа можна зареєструватися.

Нагадаємо, в кінці березня буде День весняного рівнодення, який вважається дуже незвичайним і навіть магічним днем. Ми розповідали, як можна загадати бажання в цей день так, щоб воно точно збулося.