Прогноз від народного синоптика Наталки Діденко

Народний синоптик дала хоча і дуже короткий, але переконливий прогноз. Тим більше Наталка Діденко раніше вже попереджала, що не вічно у нас буде така чудова і спекотна погода у березні. І що в середу збирається прийти похолодання. А принесе його і дощі атмосферний фронт, який відвідає Україну 11 березня. Тільки на півдні не буде опадів. Крім того, очікується ще і поривчастий вітер західного напрямку. За її прогнозом температура на заході і на півночі тільки від +8 до +11 градусів. На півдні, сході та в більшості центральних областей поки буде відносно тепло – від +10 до +15 градусів. А от в Києві середа пройде з дощем, вітром і свіжими градусами від +9 до +10. Так що варто взяти парасольку і гарячий улюблений чай.

Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook

Прогноз від Укргідрометцентру

За цими даними в Україні ще залишиться тепла погода у Кропивницькому, Запоріжжі і в усі південний областях, а також у Криму. Температура тут від +11 до +16 градусів. Також тут буде і суха погода – мінлива хмарність. По всіх інших областях пройдуть несильні дощі. А найхолодніша температура очікується на заході вночі від 0 до +2 градусів у Рівненській, Тернопільській та Волинській областях. На заході вдень від +8 до +12 градусів, на півночі такі ж показники днем, на сході-сильно похолодає – від +10 до +13 градусів. Так що температура майже скрізь вирівняється.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, враховуючи швидкість поширення страшного коронавіруса по всій планеті, в Україні з'являться спеціальні тести, щоб самостійно перевіряти наявність цього захворювання. Вже навіть відома приблизна ціна.

Також Знай.ua писав, українцям розповіли, по яких предметах буде ЗНО в цьому році, в які саме дати буде проходити тестування учнів 11 класів і до якого числа можна зареєструватися.

Нагадаємо, в кінці березня буде День весняного рівнодення, який вважається дуже незвичайним і навіть магічним днем. Ми розповідали, як можна загадати бажання в цей день так, щоб воно точно збулося.