У Європі коронавірус з Китаю набирає шалених оборотів. У світі все більше говорять про страшну недугу. Слово коронавірус настільки часто вживається в обігу, що на виборах, якби він опинився у списку, електорат з легкістю би проголосував за нього.

Федеральне міністерство охорони здоров’я Бельгії спростувало раніше розповсюджену інформацію про смерть 74-річного пацієнта внаслідок коронавірусу Covid-19.

коронавірус, ілюстративне фото Getty Images
коронавірус, ілюстративне фото Getty Images

Бельгійське видання The Brussels Times повідомляє, що пацієнт живий, хоч і у важкому стані.

"Хворий на коронавірус 74-річний пацієнт у Брюсселі, який був раніше оголошений померлим у медіа, продовжує лікування у госпіталі, хоча й знаходиться у важкому стані. Комунікаційна помилка надійшла з офісу міністра охорони здоров’я Меггі Де Блок і пізніше була спростована", - йдеться у повідомленні.

коронавірус, ілюстративне фото Getty Images
коронавірус, ілюстративне фото Getty Images

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як відомо, літній бельгієць перебуває в одній з лікарень Брюсселя. Він захворів після того, як побував на півночі Італії.

Зазначається, що на сьогодні в Бельгії кілька важких пацієнтів з підтвердженим діагнозом Covid-19.

Користувачі називають недорозуміння із воскресінням після смертельного коронавірусу, зомбіапокаліпсисом.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше