Кабінет міністрів України у середу, 11 березня має намір у зв'язку з поширенням коронавірусу ввести карантин по всій країні. Такий карантин передбачає "серйозні обмежувальні заходи". Про це стало відомо одразу від декількох народних депутатів. Зокрема, передбачається заборона будь-яких масових заходів.

"Не пощастило Порошенко. Якби коронавірус роком раніше, можна було б вводити карантин на 20 років вперед, скасовувати вибори, не надсилати моряків в полон і не влаштовувати фарс з військовим становищем", - коментує Макс Бужанський. Макс Бужанський

Коронавірус, скріншот: YouTube
Коронавірус, скріншот: YouTube

Карантин буде стосуватися не тільки навчальних закладів, але і заборони на проведення будь-яких масових заходів, спортивних змагань тощо. Карантин буде оголошено на загальнонаціональному рівні, однак конкретні обмежувальні рішення будуть прийматися на рівні місцевої влади.

На сьогодні у Франції заразилися коронавірусом вже 1412 осіб, у Німеччині - 1224, а в Іспанії - 1231. Враховуючи різке збільшення кількості країн, в яких зафіксовані випадки зараження, загроза пандемії нового коронавірусу COVID-2019 стає реальною.

Скріншот: Телеграм / Макс Бужанський
Скріншот: Телеграм / Макс Бужанський

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Скріншот: Телеграм / Dubinsky.pro
Скріншот: Телеграм / Dubinsky.pro

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше