У Київ привезли тест-системи для швидкого виявлення коронавіруса. У столичній мерії вже презентували ці тести для громадськості. Відомо, що їх завезли з Китаю в кількості більше тисячі. Відео з презентації опублікував у своєму телеграм-каналі журналіст Андрій Павловський.

Заступник мера столиці Микола Поворозник продемонстрував, як виглядає флакон з тестом, який необхідно додати до зразків крові досліджуваного, щоб отримати швидкий результат. За словами чиновника, тест-системи в першу чергу передадуть у київські лікарні. Очікується, що до кінця тижня в Україну завезуть ще 5 тисяч китайських тестів. Крім того, стало відомо, що до кінця цього тижня столичні аеропорти будуть обладнані приміщеннями для експрес-тестування пасажирів авіарейсів.

До речі, нагадаємо, що в середу, 11 березня, український уряд ухвалив рішення на закритому засіданні про те, що по всій країні необхідно ввести карантин. Це рішення пов'язане з ризиком поширення коронавіруса (Covid-19). Днями введені карантинні заходи у Києві. А перший випадок зараження коронавірусом був підтверджений у Чернівцях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.