Українці в паніці через карантин зносять все з полиць супермаркетів

Після новини про оголошення "карантину" в Києві люди заполонили всі супермаркети і почали скуповувати продукти з тривалим терміном придатності: борошно, гречку, рис, сіль, цукор і туалетний папір.

Перший випадок коронавірусу в Києві - з'явилися тривожні кадри з "Борисполя"

Смертельний коронавірус з Китаю запідозрили ще в однієї людини в Україні. У середу, 11 березня, у міжнародному аеропорту "Бориспіль" у Києві приземлився літак з Об'єднаних Арабських Еміратів з пасажиром, у якого може бути коронавірусна інфекція Covid-19.

ЗНО під загрозою через коронавірус

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як відомо, в Україні починаючи з 12 березня по 3 квітня 2020 року офіційно запроваджується карантин через епідемію коронавіруса. У зв'язку з цим прийнято рішення про перенесення пробного ЗНО (зовнішнього незалежного оцінювання). Ці заходи застосують і до олімпіад національного рівня — їх або скасують, або перенесуть.

Коронавірус спричинив паніку в Україні - долар злетів, обмінники "атакують"

Національний банк України активно продає валюту на міжбанку. Вже чотири рази викидали валюту на рикок, щоб стримати шаленіючий курс долара, але це не допомагає, її скуповують миттєво.

З гранатометів по дітях — бойовики обстріляли житлові квартали і школу на Донбасі

У пресслужбі ООС повідомили, що представники збройних формувань Російської Федерації, нехтуючи прийнятими в цивілізованому світі нормами гуманітарного права, обстріляли зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів житлові квартали на околицях населеного пункту Мар’їнка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше