Як відомо, в Україні починаючи з 12 березня по 3 квітня 2020 року офіційно запроваджується карантин через епідемію коронавіруса. У зв'язку з цим прийнято рішення про перенесення пробного ЗНО (зовнішнього незалежного оцінювання). Ці заходи застосують і до олімпіад національного рівня — їх або скасують, або перенесуть.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Дирекції дитячих садів і шкіл України.

За інформацією відомства, для учнів підготують формат дистанційного навчання.

коронавірус, ілюстративне фото Getty Images
коронавірус, ілюстративне фото Getty Images

"Для цього створюємо окремий розділ для інформування на сайті Департаменту, де розміщуємо посилання на платформу дистанційки (розроблена нашим Університетом Грінченка) для учнів 5-11 класів; посилання на районні сайти; підключаємо наш Центр моніторингу до роботи з випускниками 11 класів (відеолекторії для підготовки до ЗНО) звернулися до місцевого телебачення про виділення ефірних годин для проведення теле-уроків, лекцій; вчителі продовжать контактувати з дітьми і батьками в дистанційному режимі.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Карантин запроваджується на всій території України без винятків і стосується всіх освітніх установ, у тому числі дошкільних, позашкільних і вищих. Також наголошується, що в навчальних закладах буде посилено санітарно-гігієнічний режим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронавірус захоплює Україну, скільки людей насправді вже підхопили смертельну хворобу.

Як повідомляв Знай.uа в Україні введуть карантин через коронавірус — що зміниться в найближчі дні.

Знай.uа писав, Кличко обіцяє закрити метро в Києві: озвучено причини.