Як відомо, в Україні вже офіційно зафіксовано випадок китайського коронавіруса. Незважаючи на це за останні три місяці з нашої країни вивезли за кордон 983,5 тонн медичних масок.
Про це повідомив колишній генеральний прокурор Юрій Луценко на своїй Facebook-сторінці.

"До питання про карантин від коронавірусу. Я б рекомендував Уряду чесно сказати, хто винен у тому, що в лютому з України вивезли 118 тонн масок з фільтром і 408 тонн масок без фільтра. Ясно, що ТОВ "Мамона Трейд" вивезе все, що хоче. Але всі розумні країни давно заборонили вивозити ці життєво необхідні для хворих і медиків вироби. У нас же за останні три місяці експорт цієї продукції склав 983,5 тонн! Зате штабів і комітетів понастворювали. Залишилося ще провести сходку злодіїв у законі і розкоронувати вірус. І зняти про це відосик" - зазначив Луценко.

До питання про карантин від короновірусу. Я б рекомендував Уряду чесно сказати, хто винен в тому, що в лютому з України...

Geplaatst door Юрій Луценко op Woensdag 11 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що ВООЗ оголосила китайський коронавірус глобальною пандемією – "найсерйозніша загроза світу з 1918-го".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям впарюють "золоті" маски від коронавірусу - скільки коштують страх і паніка в аптеках.

Також портал Знай.uа писав, що медики зруйнували всі міфи про коронавірус Covid-19.