У Борисполі зупинився літак, який нещодавно прилетів із закордонну та привіз до України іноземців, частина з яких ймовірно хвора на коронавірус.

Про таке на власній Facebook-сторінці розповів співзасновник Незалежної профспілки працівників медичної галузі Антон Гура, який також був пасажиром цього літака.

Відтак, за його словами, частина пасажирів літака, який прилетів до України, є іноземцями, і вони "наїлися" різноманітних таблеток, аби приховати симптоми, ймовірно, коронавірусу.

Скріншот відео

"Зараз ми усі сидимо в Борисполі та чекаємо медичну службу. Як би це правильно сказати, це повна жопа. В нас більша частина іноземців, єгиптян, які хворі, які приймали Терафлю і просили їм дати ще, бо їм було дуже погано. Вони усі погасили собі температуру, і усі вони кашляли саме тоді, коли сідали в літак. Зараз нас будуть перевіряти, і не зрозуміло, хто хворий, а хто ні, адже вони наковталися різноманітних таблеток… усі вони були підготовлені", - розповідає він.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Водночас чоловік додав, що наразі лише три пасажири з усіх хворих, поїхали на обстеженні до лікарні.

Geplaatst door Anton Gura op Donderdag 12 maart 2020

Нагадаємо, ВООЗ оголосила китайський коронавірус глобальною пандемією.

Як повідомляв Знай. ua, відомий актор з Франції заспокоїв українців і знову заговорив про недоцільність карантину.

Також портал Знай.uа писав, що медики зруйнували всі міфи про коронавірус Covid-19.