Як відомо, наразі в Україні через смертельний коронавірус вели карантин та почали більш ретельно шукати інфікованих. Відтак, почали це робити і в Київській міській державній адміністрації, де виявлення хворих перетворилося на сміхотворне видовище та переросло у досить гучний скандал.

Відповідний допис щодо цього оприлюднив житель Києва Сергій Бригар, якого намагалися оглянути при вході в КМДА.

За словами чоловіка, під час перевірки його на інфікування смертельною хворобою, відповідний прилад показав його температуру в 31 градус, хоча людина помирає вже при 33 градусах.

Коронавірус, фото - Getty Images
Коронавірус, фото - Getty Images

"Смертельно небезпечною температурою тіла для людини є 33с° - зазвичай це результат переохолодження. Сьогодні на вході в КМДА під наглядом нацгвардії людина в білому халаті поміряла мені температуру, і на засобі висвітлилась температура 31.2с°. На запитання, навіщо вони займаються х@йньою, відповіді не отримав. Тобто ніякої справжньої діагностики в КМДА на симптоми коронавірусу немає", - написав він.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Верховна Рада забила паніку через коронавіруса, депутати більше не прийдуть.

Як повідомляв Знай. ua, українцям відповіли на актуальні питання про коронавірус.

Також Знай. ua писав, що українцям пообіцяли 8 років в'язниці за порушення заходів безпеки.