На днях мешканець Житомира розповів вкрай неприємну ситуацію стосовно того, як його пошили в дурні, надіславши йому розбитий товар. Так, чоловік замовив на одному популярному ресурсі бойлер, а натомість отримав лише металобрухт.

Відповідний допис оприлюднили на Telegram-сторінці "Народний ревізор".

Відтак, як відзначається, чоловік хотів зробити подарунок для мами та замовив їй бойлер, однак він прийшов пошкоджений. В свою чергу "Розетка", де й був замовлений товар, каже, що винна "Нова Пошта", яка його доставила. Щоправда, там свою вину не визнають та кажуть, що винні саме працівники інтернет-ресурсу, які відправили вже побитий бойлер.

Побитий бойлер

"Замовив на "Розетці" бойлер для мами. Кур'єр привіз його додому вчасно, отримав гроші і поїхав. Бойлер був запакований дуже ретельно, коли зняли упаковку, побачили пошкодження. Підтримка сайту посилається на неправильне транспортування співробітниками "Нової пошти", а "Нова пошта" говорить, що "Розетка" привезла їм вже запакований бойлер, на якому могли бути пошкодження", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кіберполіція пропонує ідентифікувати всіх українців з VPN.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Одесі почастішали скарги городян на те, що їм телефонують з невідомих номерів і мовчать у трубку.

Також портал Знай.uа писав, що відео з кабінету гінекології злили на сайт для дорослих.