Прогноз від народного синоптика Наталки Діденко

В суботу за прогнозом народного синоптика очікується сильне похолодання в Києві – до +6 градусів. А також буде дощ, сильний вітер і навіть мокрий сніг. У неділю вночі очікується морозна погода, а вдень дуже холодно, враховуючи останні температури, -- до +2 градусів максимум. Однак день пройде сухо і сонячно.

Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook

По Україні погода буде мало відрізнятися. На Півночі і на Заході, а також в Луганській та Харківській областях буде дощ, а ще може пройти мокрий сніг. Також синоптик прогнозує сильний вітер і похолодання від +4 до +9 градусів. У центральних областях, на півдні і на сході температура буде трохи вище – від +9 до +15 градусів.

В неділю до нас прийде циклон з жіночим ім'ям Helge, тому скрізь буде суха погода. А також буде виходить сонечко. Але похолодання вночі досягне морози, а вдень буде від +2 до +8 градусів. На наступному тижні знову потеплішає, але на наступних вихідних знову буде похолодання.

Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

А ось за прогнозом Укргідрометцентру сухо буде майже скрізь, крім північних областей, східних, а також Рівненської та Волинської областей. Мокрий сніг очікується у Волинській, Рівненській, Житомирській, Чернігівській та Сумській областях.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, інфекціоністи повідомили про першу смерть від коронавіруса в Україні. Навіть карантин тут вже був безсилий. Тепер будуть робити ще додаткові заходи безпеки.

Також Знай.ua писав, ПриватБанк згадав про бабусь і дідусів і тепер намагається просувати для них свої продукти. Крім того, один з найбільш відомих банків країни звернувся до клієнтів з незвичайним, якби не час, проханням.

Нагадаємо, в McDonalds більше ні ногою. І справа не тільки в відсутності масок у персоналу, масовості відвідування цих закладів, веганстві або нездоровій їжі. Фастфуд перетворився просто на звалище сміття.