Чим цікаве це свято

Це свято встановив президент нашої країни в 1999 році своїм указом. Тоді він намагався підтримати ініціативу Спілки землевпорядників та Держкомітету з земельних ресурсів. Якраз тоді проводилися земельні реформи, щоб раціонально використовувати та зберігати землю.

Завжди суспільство пов'язували з землею, тому що від неї залежав її розвиток. Саме вона дає нам їжу. А в Україні Державний земельний кадастр допомагає впливати на раціональне використання і охорону землі. Це важливо, тому що земля може виснажитися дуже швидко і на ній більше нічого не буде зростати. Але також Кадастр займається тим, що допомагає за допомогою документації вирішити спори про території. В цей день професійне свято його працівників, з якими можна привітати в смс або в листівках.

Свята 14 березня, фото: pixabay
Свята 14 березня, фото: pixabay

Привітання смс

Землевпорядник стежить чітко,

Використовував щоб кожен ,

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раціонально й ефективно,

Головний держаний скарб.

Тож бажаємо Вам щастя,

І земне багатство Вам.

А земля що під ногами,

Міцне здоров’я слава Вам.

Свята 14 березня, фото: pixabay
Свята 14 березня, фото: pixabay

Працівникам землі мої

Найкращі побажання!

У день святковий ви прийміть

Оці мої вітання!

Бажаю щастя та добра,

Та хліба свіжого завжди,

Нехай не буде у житті

Ніякої біди!

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, інфекціоністи повідомили про першу смерть від коронавіруса в Україні. Навіть карантин тут вже був безсилий. Тепер будуть робити ще додаткові заходи безпеки.

Також Знай.ua писав, ПриватБанк згадав про бабусь і дідусів і тепер намагається просувати для них свої продукти. Крім того, один з найбільш відомих банків країни звернувся до клієнтів з незвичайним, якби не час, проханням.

Нагадаємо, в McDonalds більше ні ногою. І справа не тільки в відсутності масок у персоналу, масовості відвідування цих закладів, веганстві або нездоровій їжі. Фастфуд перетворився просто на звалище сміття.