З одного із київських Ашанів прийшли дивовижні новини про покупки. Так, українка купувала харчі у популярному столичному закладі і помітила, що з усієї маси магазину дві тіточки в перчатках резинових і масках, інші тільки в масках. Про це йдеться у повідомленні місцевого пабліку Громада Києва на сторінці у facebook.

Скріншот допису

"Всі інші психологічно здорові люди, які пройшли вже сценарії "пташиного і свинного грипів", і розуміють, що істерика, яка роздувається сценаристами, це крок до любої хвороби, і любого вірусу. Дві жіночки порадували, розмовляли між собою і одна видала: "А що нам той вірус, бери коньяк, і коробку цукерок, перехворіємо, буде імунітет". Послухала, усміхнулась. У них вже є імунітет від отупіння на підсвідомому рівні, бо той хто сприймає правила гри режисерів "коронанагнітання", постраждає першим від свого розуму", - йдеться у повідомленні.

Також жінка при здоровому глузді зауважила, що українцям треба думати, як відроджувати медицину, бо море дійсно природних хвороб: серцево-судинних, алергічних, дитячих, ракових та і вірусних з грипом теж. Потрібна належна медична допомога і ті, хто розумом, а не кишенями керуватиме країною і процесами. Бажаю всім не хворіти, а якщо захворіли, то швидко одужувати.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Для тих, хто має мізки, українка порадила проаналізувати події в Китаї. Все за класикою жанру, з зав'язкою, розвитком дій, кульмінацією, розв'язкою і кінцем. Всі рядочком зняли маски картинка для преси зроблена.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, на днях відомий магазин піл назвою Thrash!, який перш за все відзначився низькими цінами в порівняні з іншими, втрапив у дуже гучний скандал. Відтак, один з покупців вирішив поласувати глазурований сирок, а натомість отримав вкрай неприємний сюрприз, який міг лишити його життя.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Миколаєві черв'яки ледь не вбили жінку, яка вирішила поласувати цукерками.

Також портал "Знай.ua" писав, що у супермаркеті Novus українцям пропонують огидну "щедру" акцію, чи вдасться заощадити і вижити.