На початку березня в Херсоні серйозно активізувалися різного роду шахраї. Поліція приймає заяви по кілька на день. Зокрема, в правоохоронні органи звернулася 38-річна жінка, у якої вкрали понад 15 000 гривень. Напередодні їй зателефонував шахрай і представився працівником банку, у якому жертва раніше отримувала кредит. Зловмисник заявив, що його картка заблокована, і для розблокування попросив сказати номер картки, дату та CVV-код. Після цього гроші були списані з рахунку і виведені.

Також активні та квартирні злодії. Зокрема, постраждав 26-річний чоловік. У заяві він вказав, що до дверей його квартири зловмисники підібрали ключі. Оперативна група не виявила слідів злому. За словами жертви, було вкрадено 8 000 доларів. Це лише мала частина заяв, які опрацювало управління національної поліції Херсона за останні дні.

Правоохоронці закликають мешканців міста бути вкрай обережними. Зокрема, не називати жодних даних власних карт, а також використовувати кілька замків на вхідних дверях. Розкрити злочини, пов'язані з розкраданням грошових коштів, дуже складно.

Нагадаємо, клієнт державного банку ПриватБанк розповів про те, як у нього заблокували рахунки і не зміг зняти свій депозит. Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.

Як повідомляв Знай. ua, що "ПриватБанк" почав блокувати рахунки клієнтів. Причиною стали штрафи ПДР. Відзначається, що блокуються всі кошти на рахунку, а не тільки сума штрафу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай.uа писав, що клієнти Приватбанку потрапили в лапи шахраїв.